Ukategorisert

Ut av «hiet»

Sitter her å kjenner på forventningene og gleden over at det snart er sommer, det er som en helt ny start for meg. Slik er det hvert eneste år. Vil ikke si at jeg får vinter depresjon, men til tider kjennes det er veldig nære. At jeg er Ekstremt vær syk er kun et faktum!

Vinteren er for meg, bare en tid man må komme seg gjennom, tråle reise blogger, Instagram kontoer, drømme seg bort til hvite strender, blått hav og sol.  Jeg kjenner virkelig  på hvordan det kan stikke i magen, som et kjempe  stort savn, det holder med at jeg ser en palme eller kjenner en lukt som minner meg om sol og varme… 

Jeg Drømmer meg tilbake til tidligere reiser, å ser frem til kommende. noe dere garantert kommer til og få høre mye mer om her fremover….

En annen ting dere også kan forvente og høre om her fremover, er blandt annet, om det som har med hus hjem, mote og livsstil å gjøre. I tillegg har jeg også et par fantastiske gjeste bloggere som kommer innom, da blir det både interiør og «husmor-trix»:) gled dere, det gjør jeg.

Så NÅ er endelig tiden her, den jeg har gått å lengtet etter hele vinteren. kan klargjøre meg for Sol, sommer og badevær (forhåpentligvis.) og selvsagt NY Blogg:)

På tide å komme seg ut av hiet, å hive seg med på nye utfordringer og nye muligheter

Har dere noen innspill eller ønsker ang bloggen?

Skriv gjerne i kommentar feltet under her, eller klikk deg inn på min Instagram og send meg en DM der

<3

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *