Blogg

Låner ut leiligheten i en uke

Sommeren er, for de fleste, tiden for: ferie, kos, familie, turer, glede og forventninger. Dessverre er det ikke alle som får oppfylt alle, eller noe av dette.

Det er ikke alltid at det er de største tingene som gjør en forskjell. Så jeg håper at med dette som nå kommer, kan hjelpe til at noen, får en bedre sommer en først tenkt, sommeren 2020. Jeg håper at noen kan få noen til å glede seg litt ekstra. Jeg håper at noen kan få skapt seg noen ekstra gode minner. Å jeg håper at noen kan finne gleden av å gi små ting videre, på samme måte som det gir meg utrolig mye bare å tenke på at jeg kan glede noen andre..

Mitt ønske ønske er å finne en familie. Som av ymse grunner, ikke har mulighet, men fortsatt et stort ønske om komme seg på ferie, sommeren 2020, . Vi vil tilby en familie å bo her, i leiligheten, gratis, i en hel uke. Å som da, forhåpentligvis, vil få en knall fin sørlands-ferie, med masse kos, gode minner og opplevelser. Familien må selv stå for reisen til og fra, men jeg skal være behjelpelig så langt det går.

Huset og leiligheten sett fra Blindleia

Denne leiligheten er noe vi har brukt store deler av det siste året på å bygge. En helt splitter ny leilighet, i 1.etg. Denne har blitt mitt «hjerte prosjekt». Jeg elsker virkelig intreør å dette har vert utrolig gøy. Stuen er fortsatt ikke helt ferdig innredet og uteområdet jobber vi fortsatt med, så bilder av dette kommer litt senere.

Først planen var egentlig å kun lage en hybel/gutterom. Men etterhvert som vi så hvor mye plass det egentlig var, samt hvor store mulighetene egentlig var. Vokste planene i takt med idene. Å jeg er veldig glad for at vi valgte å utvide. Om det er lov å si det selv, så er jeg SÅ  fornøyd:) Det ble faktisk en koselig, litt «lyxig» leilighet, som jeg selv, mer en gjerne hadde bodd i:)

Planen nå er å leie denne ut, i hovedsak om sommeren. Både uke for uke og døgn for døgn. Vi har foreløpig ikke tenkt å leie ut på åremål, vi ønsker å ha tilgang til denne litt selv innimellom:). Jeg har jo også et håp om at dette kan bli en «tradisjon». At vi kan få ønske en familie velkommen neste sommer også.

Litt om Leiligheten

Leiligheten inneholder to soverom. Fast sengeplass til 5.pers, med mulighet for ekstra senger og lån av baby-seng. Leiligheten har bad/vaskerom, kjøkken, stue og gang. Leiligheten har egen, usjenert inngang og hage, samt biloppstillingsplasser. Den ligger ca 7.min med bil fra Lillesand sentrum og det ca 5.min til brekkestø brygge. Vil du ta turen til sørlands-senteret …(Norges største handlesenter)… eller Dyreparken i Kristiansand er det kun 12.min med bil/buss. Leiligheten ligger i et landlig område i Lillesand, på en øy som heter Justøya.( her og her finner du mer info om byen «vår») Øya har bro forbindelse til fastlandet. Området rundt her har kjempe mange fine tur områder, fri områder samt flere badeplasser, i både fersk vann og salt vann. Vi har også en sand-vollyball bane som kan disponeres på forespørsel. En båtplass i Blindleia, med en liten båt følger også med hvis en skulle ønske seg noen turer på sjøen.

Leiligheten er innredet med det nødvendige, å dere kommer til ferdig opprede senger og jeg stiller med sengetøy og håndklær om det er ønskelig.

Eneste kriteriene jeg har er, at familien som får denne muligheten er 100%oppriktige, Å har et behov for dette. Dette skal i hovedsak være en mulighet for en familie med barn, som muligens ellers hadde kommet på skolen/bhg, å kanskje gruet seg litt til og fortelle hvordan sommer hadde vert. Håper dere skjønner tanken min.

Litt viktig er det også å få frem at jeg kommer ikke til og legge ut noen form for opplysninger, før vi har blitt enige om dette. Alle fårespørsler og info som kommer inn vil behandles «konfidensielt».

Dette er jo fortsatt veldig lenge til, men håper dere kan hjelpe meg å dele/spre ordet?? Slik at jeg når frem til «rette» familien:D

Kunne dette være noe for deg? noen du kjenner? eller ønsker du mer info? Send meg gjerne en uforpliktende mail på: tone.sandnes@hotmail.com  evt send en DM på Instagram @tonaberge. Merk gjerne meldingen med Sommer 2020

Oppdatert info vil fortløpende bli last ut her på bloggen og min instagram, så følg meg gjerne (IG. tonaberge)

Til slutt vil jeg bare si at jeg blir utrolig takknemlig for alle innspill og om du vil dele videre, jo flere jo bedre. som sakt håper jeg at vi kan nå ut til flere og at vi da kan gjenta dette.

<3

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *