Ukategorisert

Stue prosjektet

Nå har vi nettop blitt klare med leiligheten, innvendig. Å egentlig burde vi vel nå bare nyte av det å ta en god pause, meeeen når jeg ser hvor frehst og fint det blir der, blir jeg så giret på å gjøre noe her vi faktisk bor også. Så nyeste prosjekt er: ….Stuen… endelig… jeg har allerede brukt mye tid på å leite etter sofa. Vi har en stue som er veldig vanskelig å innrede. Den gangen jeg tegnet dette huset, var egentlig denne plassen tillegget «spise-stue». så dette er ikke lett, men etter mye frem og tilbake har jeg endelig funnet noe jeg liker kjempe godt, noe jeg ikke tror jeg kommer til og bli lei av med det første. (det får jo tiden vise). Jeg vil ha en lys soffa, men med en mann som jobber med det han gjør, to gutter og to hunder i hus, er ikke det kanskje det smarteste.

Å ny soffa, det betyr jo ny… ALT…. Gjør det ikke det??;)

Jeg henter mye inspirasjon fre instagram og pintrest. Bildene her er fra @interior4inspo. Altså WOW…

Har du noen gode råd (eller en god interiør stylist) å gi meg ? 😀 Oppdatering kommer….. Uansett:)

<3

8 kommentarer

  • Tona Berge

   Ja😍 Å selv er jeg over middels interessert i introer og må stadig forandre ting, men jeg kommer liksom aldri helt i mål føler jeg😂🙈 skulle gjerne selv hatt den egenskapen hvor man kan,magisk, få «rot» til å bli dekorativt😂👌🏼

 • Elise Amanda

  Selv er jeg heldig da vi har en L-formet stue og spisestue. Men eneste rådet jeg kan komme med er å tørre å tenke på løsninger utenfor boksen. Husk også at sofaen burde passe ens behov mtp komfort, antall sitteplasser, hvordan stua er i forhold osv. Lykke til!

  • Tona Berge

   Ja, jeg prøver intenst å tenker «ut av boksen» men fryktelig vanskelig, prøver jo også å tenke «prakrisk», men problemet her er formen på rommet, plassering av vinduer(fra gulv til tak) og dører😅🙈

 • Renate

  Det er veldig greit å ha en sofa og andre store møbler i nøytrale farger om man liker å skifte ut interiør og dekor fra sesong til sesong. Da hjelper det jo å ha noe som matcher uansett sesong.
  Ellers likte stilen på de fleste bildene, men personlig tiltrekkes jeg kanskje de første lysere rommene mest. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *